Karić pokušao da se opravda za zastavu lažne države u svom tržnom centru, pa se još više upleo

Autor: B. K.

Vesti

24.06.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogoljubu Kariću bila su potrebna 24 sata da smisli opravdanje, doduše nemušto i ne baš logično, za to što je faktički priznao nezavisnost Kosova. Ispred tržnog centra "Dana mol", koji je u vlasništvu BK, u glavnom gradu Belorusije Minsku, podsetimo, osvanula je zastava takozvane države Kosovo. Skandal je otkrio Srpski telegraf, a posebno je šokantno što su Karićima, Bogoljubu i njegovom bratu Dragomiru usta puna izjava o Kosovu kao delu Srbije odakle, uostalom, i oni potiču. Ipak, kako se ispostavilo, Karići jedno pričaju, a rade nešto sasvim drugo.

Foto: Printskrin
CRNO NA BELO: Sporna zastava ispred tržnog centra

Na pitanja Srpskog telegrafa ni Bogoljub ni Dragomir Karić nisu odgovorili. Ipak, dan nakon što smo objavili tekst dokumentovan fotografijama iz Minska na kojima se jasno vidi zastava lažne države ispred tržnog centra, Bogoljub Karić je plasirao saopštenje u kojem je tekst našeg lista, ne demantujući faktički ništa u njemu, nazvao malicioznim i instruisanim.

- Jasan cilj ovog medijskog spinovanja jeste da se optuže patriote za izdaju koju zapravo čine sponzori tih medija i centri moći - saopštio je Karić.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Bogoljub Karić

A za zastavu lažne države Bogoljub Karić javnosti je ponudio objašnjenje koje teško da može da pije vodu.

Šut-karta iz koalicije

Srpski telegraf objavio je u vikend-broju da je nakon skandala u Minsku neizvestan opstanak Karićevog Pokreta snaga Srbije (PSS) u vladajućoj koaliciji. Kako nam je, komentarišući tu temu, rekao predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, o sudbini PSS raspravljaće se na stranačkim organima naprednjaka, a "u igri su sve opcije".

- U Minsku se održavaju druge Evropske igre, u organizaciji Evropskog olimpijskog komiteta, na kojima su među 4.000 učesnika i sportisti iz Srbije, ali i takozvane države Kosovo, koja je godinama punopravna članica Međunarodnog olimpijskog komiteta. Organizatori takmičenja postavili su zastave tamo gde misle da je najbolje za promociju manifestacije - naveo je Karić, ne ponudivši nijednog trenutka objašnjenje zašto nije naložio da se zastava lažne države Kosovo skine sa jarbola ispred njegovog tržnog centra s obzirom na to da kao vlasnik privatne kompanije i objekta na to ima puno pravo i niko mu to ne bi mogao ni zameriti ni zabraniti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sintija

24.06.2019 06:14

Da li je moguce da novinari nisu upoznati da nisu Karici vlasnici trznog centra vec da su ga samo gradili.

Majstor

24.06.2019 07:35

Ok je sve samo kada će vratiti narodu pare od Evropa osiguranja