Kuku i lele! Ðilas postavio Bastaća na čelo stranke u Beogradu

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2019

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke slobode i pravde (S SP) Dragan Ðilas najavio je večeras da će beogradsku organizaciju te stranke voditi predsednik opštine Stari Grad, Marko Bastać.

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Bastać

- Bastać je čovek koji je pokazao kako se zajedno sa sugređanima bori za ključne vrednosti i ono zašto neko treba da se bavi poltikom a to je da uradi nešto da sugrađanima svakoga dana bude bolje - rekao je Ðilas novinarima pred osnivanje incijativnog odbora SSP za Beograd.

Ðilas tvrdi da je upravo Bastaćeva broba, zajedno sa građanima Starog grada, dovela do toga da se "odustane od krajnje ludih projekata poput popuptnog popločavanja Tga Repbilike i utkidanja sabraoćaja".

 

 

On je rekao da rekonstrukcije pojedinih ulica traju i 400 i vise dana, poput Karađorđeve ili Trga Republike a da je Bulevar Kralja Aleksandra, dug više od tri kilometra, rekonsturisan u njegovo vreme, za 180 dana.

- Krećemo u beogradsku priču, pricu SSP sa Markom na čelu. Verujem da ćemo u svim beogradskim opštinama imati ljude koji dele viziju grada u kome će sugrađanima svakim danom biti bolje, kao u vreme kada ste mogli da se pohvalite da radite u gradu i da vas sugrađani zbog toga jako cene - rekao je Ðilas i dodao da je ta odgovrnost i na Bastaću u okviru S SP, ali i SZS jer je S SP deo te grupacije, koja će, veruje Ðilas, kada se steknu uslovi izać na njih i pobediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading