Sa svih zidova poručuju: Srpska desnica "okupirala" Srbiju!

Autor: nacionalist.rs

Vesti

17.06.2019

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plakati sa programom Srpske desnice osvanuli su u celoj Srbiji. Preko 15 odbora Srpske desnice učestvovalo je u plakatiranju svojih gradova, u okviru redovnih aktivnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Miša Vacić

 Aktivisti su polepili više od 50.000 plakata, a ova aktivnost je iskorišćena da se razgovara sa građanima, i da se oni upoznaju sa radom Srpske desnice, kao i sa programskim načelima za koje se ova organizacija zalaže.

Akcija je sprovedena od Vranja, Nove Varoši, Titela, preko Raške, Kruševca, Požarevca, Beograda, do Novog Sada, Beočina, Odžaka, Sremskih Karlovaca, Bačke Palanke i Stare Pazove.

- Ovo je samo prvi nalet plakatiranja, ubrzo nastavljamo i u drugim gradovima - rekao je Aleksandar Zdravković, generalni sekretar Srpske desnice, dodajući da je visoka prepoznatljivost desnice u Srbiji, i da je ovo samo jedna od aktivnosti kojom se kreće u kampanju.

- Naš cilj je formiranje odbora i da narod širom Srbije bude upoznat sa političkim smernicama koje zastupa Srpska desnica i njen predsednik Miša Vacić - kaže Zdravković

Na plakatu je, pored programskih načela istaknut grb Srpske desnice u čijem se centru nalazi dvoglavi beli orao podignutih krila, postavljen u krugu sa štitom i krunom srpskih vladara iz doba Nemanjića. Podignuta krila orla simbolizuju smernost, budnost duha i tela, kako u životu tako i u veri.

Istaknuta načela podrazumevaju sabornost, očuvanje tradicije, vraćanje vojne obuke, porodične vrednosti, evroazijske integracije, istinu o srpskim zemljama, podršku malim privrednicima i zaštitu nacionalnog identiteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading