Vučić besan na Babića: Šta tražiš na Brionima?! Nađi druga u Sopotu, pa idi tamo!

Autor: Republika

Vesti

17.06.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svog obraćanja na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke, predsednik Srbije obratio se Zoranu Babiću. Rekao je da ne podržava njegova skupocena letovanja, ali da tvrdi da za saobraćajku nije odgovoran.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

- Koliko puta sam ti rekao Babiću? Šta bre ideš na otmena letovališta na Brionima i na Hvaru. Imaš druga na Brionima? Nađi druga u Sopotu, a ne na Brionima, jer naš narod nema druga na Brionima - rekao je predsednik nadovezujući se na prethodno izlaganje o tome da na skupovima gde dolazi narod funkcioneri ne smeju da budu zaštićeni ogradama. 

Dodao je da ne želi to više da gleda, da hoće da u prvim redovima vidi narod zbog kojeg je tu gde jeste, i on i cela Srpska napredna stranka. Odbrusio je i da mu je dosta markiranih tašnica sa kojima se neki funkcioneri šetaju. 

- Neću nikad više da vidim ograde. Možete da stavite ogradu, ali onda svi iza ograde, a ne da vi stavite ogradu, a funcioneri ispred nje. Pa onda "valentino" tašnice, pa "šanel" tašnice. Ma neću bre da vidim te tašne, hoću da vidim narod - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mia

17.06.2019 16:57

Tako i treba!

Mario

17.06.2019 17:39

Babic je prica za sebe,ali i on mora da slusa.

cudna suma

18.06.2019 05:02

Treba i nasi redovi da se preciste.