Tajkun gori od Pinokija! Mile Dragić se upleo u sopstvene laži ko pile u kučine

Autor:

Vesti

17.06.2019

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun se upleo u sopstvene laži! Mile Dragić, vlasnik hotela "Moskva", posle prozivki da godinama krade vodu za četvorospratnu zgradu na Terazijama 32, poslao je dopis Srpskom telegrafu, u kom iznosi potpuno suprotne tvrdnje od onog što je naveo u dopisu restoranu "Kod dvoglavog orla", na čiji vodomer je zgrada bila nelegalno priključena.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Mile Dragić

 U jednom pismu, koje je uputio preko svojih advokata, Dragić tvrdi da nije krao vodu, a u drugom priznaje da je priključak preko koga se njegova zgrada snabdevala vodom nalazi u restoranu, tražeći od vlasnika da ga ponovo priključe uz pretnju tužbom.

U dopisu našem listu Dragić tvrdi i da nije tačno da preduzeće "Moskva" godinama nije plaćalo vodu za objekat u centru Beograda niti da biznismen krade vodu 15 godina jer je Dragić vlasnik tog prostora od januara 2019. Navodi se i da je postupak prodaje ove zgrade završen krajem 2018. godine i da je tek u decembru biznismen stekao sva prava i obaveze za navedeni prostor kao novi vlasnik.

- Sva sporna pitanja treba rešavati s prethodnim vlasnikom - poručio je on.

S druge strane, tajkun je prvim komšijama, restoranu, poslao opomenu pred tužbu, u kojoj navodi da se vodomer nalazi u njihovim prostorijama, tražeći da se voda njegovoj zgradi ponovo pusti bez ikakve obaveze.

Foto: Privatna arhiva
Crno na belo

- Ista advokatska kancelarija traži da mi Dragiću i dalje isporučujemo vodu za džabe. Pritom, on se ne obavezuje da će platiti prethodni dug niti kaže da će ubuduće da plati vodu, a traži da ponovo omogućimo snabdevanje zgrade na Terazijama 32. Nama je nepoznato kada je Dragić bio zakupac i vlasnik, ali znamo da je koristio našu vodu. A ako se poziva na to da je bio zakupac, onda on nama i svim ostalim zakupcima prostora šalje poruku da ni mi ne bi trebalo da plaćamo vodu - kažu iz restorana "Kod dvoglavog orla", koji ovaj prostor zakupljuje od Zadužbine Krsmanovića.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kod dvoglavog orla

U ovom restoranu navode da je zanimljivo i to da su im, kako kažu, "batinaši" odmah obili prostoriju sa vodomerom nakon što su sa BVK ustanovili da postoji krađa vode i komšijama zavrnuli slavinu.

- U ranim jutarnjim časovima obijena je prostorija u kojoj se nalazi sat, čak su nam i pretili. Zvali smo i policiju i ona je sve to zabeležila, a sad vodimo postupak pred Prvim tužilaštvom u Beogradu - kažu u restoranu.

Povodom kontradiktornih tvrdnji o krađi vode, poslali smo pitanja i Dragiću preko njegovih advokata, ali do zaključenja ovog broja odgovore nismo dobili.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading