Tomislav Nikolić primio Aleksandra Čepurina u oproštajnu posetu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.06.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Kinom Tomislav Nikolić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Rusije u Beogradu Aleksandra Čepurina, koji je izrazio zahvalnost na višegodišnjoj, veoma dobroj i otvorenoj saradnji sa Nikolićem.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tomislav Nikolić

Saradnja se, kako se navodi u saopštenju, uspešno i u svim pravcima razvijala od početka Nikolićevog mandata na mestu predsednika Srbije 2012. godine do danas. 

Tokom razgovora je konstatovano da su dve strane u proteklom periodu posvećeno radile na unapređenju sveukupnih bilateralnih odnosa kao i da veliki potencijal leži u dodatnom jačanju ekonomske saradnje.

Nikolić je zahvalio na aktivnom učešću ambasadora Čepurina u razvoju srpsko-ruskih odnosa, njegovom doprinosu u učvršćivanju tradicionalno prijateljskih veza dva naroda i dve države i poželeo mu puno uspeha na ličnom i profesionalnom planu nakon završetka mandata u Srbiji. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading