Osveta šabačkog lakrdijaša: Zelenović minirao miting Đilasu u Šapcu!?

Autor: embargo.rs

Vesti

09.06.2019

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da u odnosima Đilasa i Zelenovića od starta ne štima, jer "žuti laki milioner" ne može da podnese i pomisao da mu neko kao Zelenović preuzme liderstvo u Zajedno za Srbiju – znaju svi! Ali da ta netrpeljivost ide toliko daleko, da ugrožava stubove opozicionog delovanja u Srbiji – malo ko?

RepublikaFoto: Betaphoto
Dragan Đilas

Sinoć su svi videli na delu u Šapcu totalni fijasko Đilasa, kome je na njegovo "lažno pevanje" došlo tek šezdesetak ljudi!? Ali, ni to nije bio glavni problem! Tek kad su na prve rečenice "vođe žute muljatorske kamarile" krenule salve zvižduka, mnogima iz okolnih bašti i sa šetališta bilo je sve jasno!?

Prisustvo Dušana Petrovića, samo je pojačalo proteste prisutnih, što je itekako uticalo na govornika Đilasa, kome je od muke igrala jabučica, kao jaje na ulju… Odmah je bilo jasno, da od Đilasovog mitinga nema ništa, pa kako je neslavno počeo, brzo se i završio! Žuti milioner je veoma brzo sišao sa improvizovane bine, ljutito seo u džip i odjurio iz Šapca, kao da ga svi đavoli ovoga sveta jure. A šabačka čaršija je odmah shvatila u čemu je štos: dok se Đilas preznojavao pred šakom prisutnih i pred horskim zvižducima negodovanja, dotle se Zelenović u Beogradu naslađivao fijaskom „kolege“ koji ga uopšte ne podnosi.

Oni upućeniji, tvrde, da je Zelenović direktno umešao prste, ne samo u bojkot mitinga, nego i u organizaciju zviždanja. Nakraju krajeva, šta je sinoć tražio Zelenović u Beogradu? Hvatao je zjale, kao i svake ranije subote…

A, juče „Boškić Ljotkić“ nije organizovao upad ni u jednu državnu ustanovu, pa da mu pravi  campras diva“…Biće da je čaršija u pravu. Zelenovićeva slatka osveta čoveku koga inače ne mogu da smisle nigde u Srbiji, pa i u Šapcu..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

09.06.2019 17:35

Pukla tikva.