ZATVOR GRDOVAC: Pavićević drugi put pokušava da poseti uhapšenog Mitrovića!

Autor: rts.com

Vesti

04.09.2017

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oficir za vezu u Prištini Dejan Pavićević pokušaće u ponedeljak, po drugi put, da u zatvoru Grdovac kod Podujeva poseti Bogdana Mitrovića, uhapšenog pre sedam dana u Suvoj Reci.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Već sedam dana u zatvoru: Bogdan Mitrović

Pavićević je pokušao prošle nedelje da poseti Mitrovića, ali mu nije dozvoljeno, jer navodno, zbog Kurban-bajrama, nije bilo dovoljno zatvorskih radnika kako bi poseta mogla da bude bezebedna.

Pavićević ima garancije da će u ponedeljak, oko 9 časova, moći da razgovara sa Mitrovićem. Ako sve bude kako treba, znaće se kakav je tretman prema Mitroviću.

Mitroviću je određen pritvora od 30 dana, nakon saslušanja u sudu u Prizrenu, gde mu je predočeno da ga je za navodne ratne zločine tužio bivši komšija Albanac.

Mitrović je svom advokatu preneo da mu je Albanac koji ga tuži, uzurpirao zemlju i imanje.

Sedamdesetčetvorogodišnji Bogdan Mitrović iz Sopine uhapšen je u Suvoj Reci tako što je izveden iz grupe raseljenih Srba koji su obišli svoje kuće i porušenu Crkvu Svete Bogorodice u Mušutištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading