MUP raspisao konkurs za pripadnike SAJ: Ove uslove morate da ispunite, bira se 15 najboljih!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2019

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije raspisalo je javni konkurs za pohađanje selekcione obuke za Specijalnu antiterorističku jedinicu (SAJ) na koji, po prvi put u 40 godina dugoj tradiciji postojanja ove jedinice, mogu konkurisati građani Republike Srbije koji nisu pripadnici MUP-a.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Konkurs je otvoren do 10. juna, a uslovi za prijem u ovu elitnu jedinicu podrazumevaju pozitivnu bezbednosnu proveru, kao i odgovarajuće psihofizičke sposobnosti. Ukupno 15 najboljih kandidata koji prođu selekcionu obuku postaće deo ove specijalne jedinice policije.

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije, koji su punoletni i nisu stariji od 24 godine, imaju prijavljeno prebivalište na  teritoriji Beograda, završenu najmanje srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije i nisu osuđivani. 

Obrazac prijave i neophodnu dokumentaciju, koju je potrebno podneti uz prijavu, kao i sve druge informacije vezane za konkurs zainteresovani kandidati mogu preuzeti sa sajta Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs. 

Prijave na konkurs, sa pratećom dokumentacijom, mogu se podneti do ponedeljka, 10. juna 2019. godine na adresu Ministarstvo unutrašnjih poslova, Sektor za ljudske resurse, Bulevar Zorana Đinđića 104, Novi Beograd sa naznakom – "Za javni konkurs za radno mesto „specijalac““. 

Iskustvo sticano decenijama i program obuke sačinjen po uzoru na svetske antiterorističke jedinice, svrstale su SAJ u jednu od najeletnijih jedinca, koja je spremna da izvrši najsloženije zadatke u očuvanju bezbednosti i zaštiti Republike Srbije i njenih građana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading