Licemer Šolak kupio hrvatskog gubitaša

Autor:

Vesti

04.06.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam meseci nakon što je Dragan Šolak, suvlasnik kompanije "Junajted grupa", vodio kampanju protiv odluke "Telekoma Srbija" da za 190 miliona evra kupuje trećeg po veličini kablovskog operatera u Srbiji, objašnjavajući da je preplaćen, "Junajted grupa" za 220 miliona evra kupuje hrvatskog gubitaša "Tele 2", ukazuje medijska mreža Antidot.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Dragan Šolak

Šolak je, prema saopštenju Antidota, odlučio da uloži novac svojih partnera KKR i "BC Partners" u kupovinu firme koja godinama niže gubitke u poslovanju.

Istraživači Antidot mreže navode da su za kupovinu operatera "Tele 2" postojale dve ponude, jedna u vrednosti oko 100 miliona evra i druga, iza koje stoji Dragan Šolak, od 220 miliona.

Antidot je najavio da će objaviti drugi nastavak istraživanja o medijskom, političkom i finansijskom uticaju jednog od najmoćnijih regionalnih tajkuna i struktura povezanih sa njegovim poslovnim carstvom koje obuhvata preko 100 povezanih firmi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading