Predstavlja se kao novinar, što je sramota: Nenad Živković podstiče ekstremizam i nasilje u Pančevu!

Autor: epancevo.rs

Vesti

30.05.2019

10:22 >> 10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Živković iz Pančeva, ako je nekada i bio novinar, sada je sve suprotno od toga. Svako ko kaže da je Živković novinar, nanosi ozbiljnu štetu našoj profesiji. Živković nije ni ostrašćeni politički aktivista. On je gore od toga. Upetljan u laži, što kaže naš narod, kao pile u kučinu. Očigledno pati zbog mizerne podrške, nebitnosti, što ga goni ka sve gorim spinovima i dubljim frustracijama. Jer, "ne može da ispoštuje", piše portal ePancevo.rs.

RepublikaFoto: epancevo.rs
Nenad Živković

On to, pod plaštom zaštite par Dinkovih članova novinarskih udruženja, istih kao on, svakodnevno dokazuje primitivnim vređanjem neistomišljenika, promocijom govora mržnje i fašističkim pozivima na nasilje. Živković je uličarski sinonim nedemokratskog dijaloga, u kojem se ljudi jednostrano vređaju sa ciljem da se na bilo koji način diskredituju. A u čijem je to interesu, prosudite sami...  

Šta je hteo Živković kada je sa pedesetak šetača, na vrata RTV Pančevo, u kojoj je tada bilo nekoliko zaposlenih, ostavio venac namenjen pogrebu i palio sveće? Zašto je na njima i njihovim porodicama nacrtao metu? Šta bi se desilo da je neko slučajno otvorio vrata? Da li bi ih samo tukli, ili bi ih vodili na vešala koja svuda sa sobom nose, podstičući ekstremizam i nasilje? Ili bi ih sekli motornim testerama iz RTS? Da li bi se u delo sprovela Živkovićeva parola "I osveta naša crvena će biti"?

Živković isto čini i putem interneta, tačnije internet stranice za koju se hvali da je u njegovom vlasništvu i da ima više stotina honorarnih saradnika. Konstantno, uz salvu uvreda, pežurativnih i mizoginih detalja, Živković sa ove stranice poziva na obeležavanje, getoizaciju i anatemisanje svih koji misle drugačije. Šta stoji iza ovog projekta?

Pokušaćemo da odgovorimo i pomognemo javnosti da se uputi u ispravnom smeru. Postavljamo dodatno pitanje: Da li se Živkovićeva internet stranica i oni koji stoje iza nje finansijski izdržavaju od njegove profesorske plate, ili za očigledno imaju neka druga primanja?

Da ne bude zabune, to nisu pitanja za tih par istih kao Živković, koji su pod zaštitom stranih mentora Dinka Gruhonjića, tvorca separatističke medijske strategije za unutrašnje urušavanje Srbije, u čijim kandžama je NDNV. To je pitanje za nadležne državne organe i sve one koji pošteno zarađuju za novinarski hleb od sedam kora.

I da javnost upozorimo na vreme, od momenta objavljivanja ovih redova, profesor građanskog vaspitanja Živković ponovo ulazi u fazu kuknjave i predstavljanja sebe kao žrtve. Jadan on, nevin i bezgrešan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading