Srbi iz Zubinog Potoka pušteni na slobodu i prebačeni u bolnicu zbog TEŠKIH POVREDA

Autor: TV Most

Vesti

29.05.2019

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestorica Srba iz sela Varage kod Zubinog Potoka, koji su juče bez ikakvog razloga uhapšeni i brutalno prebijeni u akciji prištinskih specijalaca na severu Kosova i Metohije, pušteni su večeras iz pritvora i prebačeni na lečenje u Klinički centar u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug
Zubin Potok

Kako javlja reporterka TV Most, zbog višestrukih povreda glave i tela na bolničko lečenje su primljeni Ivica, Marko, Predrag i Tomislav Milovanović, kao i Dejan Dimović i Miloš Orlović.

Njih je prethodno dalje odgovornosti oslobodila i pustila na slobodu sudija Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici, odeljenje u Zubinom Potoku, Ljiljana Stefanović, koja ih je saslušala i odbila zahtev tužilaštva da im se odredi pritvor. Sudija Stefanović je ocenila da tužilaštvo nije imalo dovoljno dokaza za dalji postupak protiv šestorice Srba.

Saslušanje je u jednom trenutku i prekinuto jer uhapšeni zbog povreda nisu bili u stanju da odgovaraju.

Da podsetimo, u brutalnoj akciji prištinskih specijalaca juče u Zubinom Potoku teško je povređen i šezdesetšestogodišnji Razvigor Cvetnić, gluvonema osoba, na koga su razulareni Haradinajevi policajci nasrnuli dok je išao u prodavnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading