Stefanović sa predstavnicima Atlantskog saveta: Dobra saradnja je i osnov za privlačenje američkih investicija

Autor:

Vesti

29.05.2019

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa delegacijom Atlantskog saveta o mogućnostima unapređenja odnosa Republike Srbije i Sjedinjenih Američkih Država u okviru sistema bezbednosti.

Foto: MUP Srbije
Stefanović sa predstavnicima Atlantskog saveta

Ministar Stefanović je delegaciju Atlantskog saveta, koju predvodi izvršni potpredsednik Dejmon Vilson, upoznao sa bezbednosnom situacijom u zemlji i regionu, kao i rezultatima koje je Srbija ostvarila u borbi protiv kriminala.

Vilson je naveo da je cilj Atlantskog saveta da pomogne u jačanju odnosa između Srbije i SAD i dodao da postoji dobra saradnja dve zemlje u oblasti unutrašnjih poslova, što može, kako je istakao, biti dobar osnov za privlačenje američkih investicija u našu zemlju.  

Foto: MUP Srbije

Na sastanku je konstatovano da je nedavna poseta ministra Stefanovića SAD bila uspešna i da je tom prilikom potvrđena dobra saradnja Ministarstva unutrašnjih poslova sa američkim agencijama za sprovođenje zakona na polju suzbijanja terorizma, organizovanog kriminala, borbe protiv trgovine narkoticima i svih drugih vidova kriminala.

Foto: MUP Srbije

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading