Srbijo, dokle ćeš ćutati na šabačke milionske muvačine? Zar im niko ne može stati na rep...

Autor: embargo.rs

Vesti

28.05.2019

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovih dana stižu žalopojke iz Udruženja novinara Srbije, o tome kako su direktno uhvatili u muvačini gradske vlasti u Šapcu (to su oni koji su proglasili slobodnu zonu u Srbiji!?) prilikom raspodele 32 miliona dinara za projekte za medijska sufinansiranja iz oblasti javnog informisanja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Saopštenje portala Embargo prenosimo u celosti:

Kažu, a prenose i pisanje "Informera" kako je Milan Vasić, alfa i omega svih gradskih marifetluka u svojstvu načelnika gradske Uprave grada Šapca, uspeo da "preko noći" jednog člana Komisije za raspodelu sredstava zameni drugim?! Tek onako… Kao, izvinite, puj pike ne važi više... Prostim brisanjem gumicom pod sloganom "zamenjuje rečima"!? Tako je Vladimir Ćirić, najednom postao Slobodan Ćirić…kao "ništa nije bilo, ništa se nije desilo". E, desilo se gospodo šabačke dosmanilije. Samo što je njima odavno sve dozvoljeno, pa i da menjaju članove Komisije, samo da bi naštelovali "svojim medijima" veliku lovu… I tako je i bilo… Baš kao nebrojeno puta ranije. Godinama. I šta je tu gospodo čudno?

E, da ste se bar malo bavili temom rada Gradske Uprave Šapca pod dirigenstkom palicom gardonačelnika provalnika u televizije, Nebojše Zelenovića – sve bi vam bilo  mnogo jasnije! Da taj "nesrećni" načelnik Uprave grada Šapca Milan Vasić morao je do sada da uradi mnogo toga dokazujući vernost I odanost gardonačelniku. Da li se, gospodo novinari sećate da je to taj načelnik koji skoro dve godine zamajava novinare i srpsku javnost ko i na osnovu čega živi u 72 stana u vlasništvu grada Šapca? Njegovi odgovori, po sistemu, da su to "neke tamo udžerice"ne zadovoljava ni neupućene, a kamo li novinare… Pare se iz gradske kase nemilicce goidna troše na neke “fantomske projekte”, a okolna sela su bez vodovoda i kanalizacije, čak I bez asfaltnih puteva… Pare za rekonstrukciju bazena, izgradnju sportskih hala – volšebno su nestajale, a u isto vreme Zelenović kuka, kako mu Republika duguje mnogo para?!? Iako je osuđen za nenamensko trošenje para iz gradske kase, Zelenoviću su i dalje usta puna poštenja! I  sve tako u krug. Pa, dokle više?

Svi godinama ćute o svemu onome što se dugo, dugo dešava u Šapcu!?  Kao fol, “nedirajte Don Dušanovu demokratiju”, koju je zapad zapatio još 2000.godine i koja samo zahvaljujući istim opstaje, bez obzira što je postala  oligarhija, najcrnja autokratija jednog čoveka i njegovih sledbenika!?  Što je najgore, i država se utopila u ovu lažnu sliku i priliku… Obilaze ih saa istragama,  baš kao “kiša oko Kragujevca”…

I onda, draga gospodo, nije čudo što se u Šapcu ne poštuje zakon! A, tek te procedure, kako se i na koji način menja već imenovani ( zvanično objavljeno ime i prezime) član bilo kakve Komisije… To su za njih tek španska sela! Ali, to vas ni ranije, kao i sada ne zanima, jer ste podlegli uticaju onih spolja, da se lažna šabačka demokratija mora braniti “ po svaku cenu, pa makar bili najveći lopovi na svetu”?!?

Eto vam sada velike šanse, da konačno krenete u akciju istraživanja te čuvene šabačke demokratije zbog koje od miline suze teku"… Onda ni ove bahate dosmanlije, koje se sprdaju sa zakonima države Srbije ne bi milionska sredstva gurali u džepove samo onim medijima koji slave i veličaju njihove direktne laži… Za druge ih i nije briga…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading