BRNABIĆEVA O PUTU SRBIJE U EU: Blizu smo cilja

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2017

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić danas je u razgovoru sa potpredsednikom Vlade i ministrom spoljnih poslova i evropskih integracija Moldavije Andrejem Galburom istakla da je Srbija posvećena sprovođenju neophodnih reformi na putu ka Evropskoj uniji, a da je brzina kojom otvaramo nova poglavlja u pregovaračkom procesu potvrda da smo blizu ostvarenja cilja.

RepublikaFoto: Tanjug
Premijerka tvrdi da je Srbija na dobrom putu

Brnabić i Galbur razgovarali su o međunarodnim odnosima i izazovima na putu dve zemlje ka evropskim integracijama, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Dvoje zvaničnika saglasilo se da je regionalna stabilnost od ključnog značaja i da saradnja mora da se razvija i unapređuje, kao i da su donošenje i sprovođenje antikorupcijskih zakona i reforma javnog sektora od velike važnosti i za Srbiju i za Moldaviju u procesu evropskih integracija.

Galbur je istakao da Moldavija poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije i da se protivi prijemu Kosova u međunarodne organizacije. On je dodao da će Moldavija i ubuduće podržavati Srbiju na njenom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading