ŠOKANTNE TVRDNJE GAZDA JEZDE: Milo Đukanović mi je uzeo sve pare, a Arkan je ubijen zbog jedne banke

Autor: alo.rs

Vesti

24.05.2019

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vlasnik nekadašnje piramidalne štedionice "Jugoskandik", Jezdimir Vasiljević, poznatiji kao Gazda Jezda (71), posle šest godina medijske ilegale, tvrdi da je za njegov poslovni neuspeh najveći krivac Milo Đukanović, predsednik Crne Gore.

RepublikaFoto: youtube.com/rtvatlas
Gazda Jezda

- Najviše me je opljačkala država, tačnije Milo Đukanović! Uzeo mi je 140 miliona maraka u gorivu kojim sam trgovao. Takođe, nestalo mi je devet miliona, koliko sam imao u banci u Crnoj Gori, a potrošio sam i još desetak miliona na sređivanje Svetog Stefana. Kada mi je uzeo naftu, u Crnoj Gori se pričalo da postoji Milova i Jezdina nafta. Onda je Milov brat, koji je gliserom švercovao cigarete i unosio gorivo, otvorio banku, koja je ubrzo propala, a država je morala da snosi troškove.

Vasiljević je zatim odgovorio i na pitanje koje i posle 19 godina uzbuđuje javnost u Srbiji.

- Arkan je reketirao "PKB banku", koja je bila u većinskom državnom vlasništvu i zbog toga je ubijen. To je živa istina!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dule

25.05.2019 11:22

Sad si nasao da pricas,smetljatu jedan,gdje si bio ranije?