VUČIĆA NE BRINU PRETNJE, IZ MAJDANPEKA PORUČUJE: Junaci, recite gde da dođem

Autor:

Vesti

01.09.2017

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima koji prete ubistvom i uriniranjem po grobu, šef države uputio je jasan odgovor: - Ne plašim se, recite gde da dođem - odgovor je svima koji priželjkuju njegovu smrt. On danas boravi u Majdanpeku, gde je obišao renovirane zgrade Gimnazije i Tehničke škole.

RepublikaFoto: Tanjug
Partija stonog tenisa u Majdanpeku

Komentarišući skandaloznu izjavu Saše Jankovića "da ne vidi ništa loše u tome da se piša na Vučićev grob", što je prvi inicirao glumac Sergej Trifunović, predsednik je rekao da mu ne treba zaštita državnih organa od takvih "junaka".

- Samo Srbiji želim da takvi ne pobeđuju na izborima. Mene nikada nisu pobedili, a neće ni moje naslednike, jer njima životni cilj neće biti nekrofilija, nego koliko dampera da kupimo ili sami da ih pravimo! Ne treba mi zaštita ni državnih organa. Ja ću sam da dođem gde ti junaci kažu. Pa da ih vidim onda. Pobeći će glavom bez obzira - rekao je Vučić tokom posete Majdanpeku, gde je obišao renovirane zgrade Gimnazije i Tehničke škole.

50 DANA LETOVANJA

Na pitanje zašto nadležni organi ne reaguju na pretnje koje svakodnevno dobija, Vučić je rekao da ni njemu nije jasno.

- Zato što ovo izgovara neko ko je veoma važan ili neko koga se plašite, zvao se on Janković, Trifunović ili Brkić? Ali neka rade šta god hoće. Nisam se nimalo uplašio. Ako radite vredno i pošteno, a ne da ustajete u 11 časova, letujete 50 dana tokom leta i 35 dana tokom zimske sezone, odakle vam pravo da bilo kome nešto kažete. Ali, ima tu nešto drugo. Kao što je Čerčil rekao, živi kroz opasnost, prati sve što se dešava i ne brini, biće sve u redu - rekao je predsednik Srbije.

PRIMERENA REAKCIJA

Urednik Novog standarda Željko Cvijanović za Srpski telegraf kaže da je ovakva Vučićeva reakcija prikladna za jednog ozbiljnog predsednika države.

- Nažalost, opozicija nije ozbiljna i kao da je namirisala krv, pa brutalnim vređanjem pokušava da izazove neki neprimeren potez vlasti. Mislim da opozicija mašta o scenariju koji je viđen u Makedoniji i nada se da će po istom receptu doći na vlast u Srbiji, a da im je ovo povod za tako nešto - zaključuje Cvijanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading