Šapčani opljačkani! Zelenovićevi pajtosi uzeli 3.000.000 za virtuelnu aplikaciju šabačke tvrđave!

Autor: embargo.rs

Vesti

20.05.2019

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je sve u Šapcu punih 18 godina sve virtuelno, posebno gradski budžet, zbog koga je i u drugom stepenu osuđen gradonačelnik Nebojša Zelenović – svima je odavno jasno!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Nebojša Zelenović

Jedino to još izgleda nije jasno istražnim organima, koji i dalje dozvoljavaju da Nebojša Zelenović i njegova ekipa iz zgrade Arhiva i dalje "radi radnju"… I to tako što pare iz gradskog budžeta, dele "šakom i kapom", ali izgleda samo svojim prijateljima, saradnicima...

Samo tako i nikako drugačije se ne može protumačiti ono što su Zelenovićevi iz gradske Uprave uradili poslednjeg dana aprila ove godine!

Naime, vlasti u ovom gradu pokraj Save, decenijama su razvijale najsavršenije mehanizme otimanja para iz gradske kase, što bi narod rekao "da iz očiju naroda ukradu", dok se, s druge strane, uporno busaju u grudi i pozivaju na poštenje, građanske slobode i demokratiju.

Naime, Gradska Uprava Šapca je 30. aprila ove godine dodelila ugovor firmi "Pixels 2 Pixels", Šabac, po ponudi broj 14/19, od 23. 04. 2019. godine, da uradi virtuelnu aplikaciju eralnosti šabačke tvrđave!? I to, posle sprovedenog postupka javne nabavke male vrednosti  br 404-6-23/19-03, objavljene na Portalu javnih nabavki i internet stranici naručioca ood 19.04.2019.

Javna nabavka se odnosila na izradu virtuelne realnosti šabačke tvrđave!?! O čemu se radi, verovatno ne znaju ni naručioci? Šta tek da kažu građani, koji su za ovaj Zelenovićev najnoviji "poslovni hit" platili čak 3 miliona dinara? I da li iko normalan zna zašta naručioc plaća 3 miliona dinara? Izgleda da je sve virtuelno, osim naravno miliona koji su otišli u "zna se čije džepove".

Na prvi pogled ne bi bilo ništa sumnjivo, da ne bodu oči dve stvari i koje direktno bacaju ogromnu sumnju u iskrene namere ponuđača, odnosno da se iza svega krije samo puko golo "pranje para", odnosno “krađa pozamašne sume novca iz gradske kase, odnosno iz džepova građana Šapca”!?

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Šabac na nogama protiv Zelenovića

U vremenu kada kompletna država štedi svaki dinar, vodi računa o svim investicijama, Zelenović se razbacuje, "izmišlja poslove, načine kako da izvuče pare iz gradske kase", a pri tome se javno hvali kako u gradskoj kasi ima na raspolaganju čitavih 10 miliona!? E, nema više 10. Sada je ostalo samo 7 miliona dinara, jer 3 miliona idu na račun pomenute ugostiteljske firme, koja se volšebno prebacila na novu delatnost –  informacione tehnologije i PR konsultantske usluge.

To kakve veze ima ugostiteljstvo sa informacionim tehnologijama – samo bog zna! Ostali mogu samo da i ovaj slučaj prilože kao još jedan dokaz Zelenovićevih finansijskih marifetluka koji mu se i dalje tolerišu… Država ga još uvek ne kažnjava, ali će to uraditi građani na skorašnjim izborima. Druge  nema. Jer, Zelenović se krije na tavanu zgrade Arhiva i ne pada mu na pamet da izađe pred svoje sugrađane…  Na tavanu sa svojim mentorom Dušanom Petrovićem kuje planove, šta posle sigurnog izbornog potopa?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading