Procurili tajni razgovori Amerikanaca i Nemaca: Kako je Klinton uspeo da raskine pakt Miloševića i Tuđmana

Autor:

Vesti

20.05.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Milošević i Franjo Tuđman zajedno su planirali stvaranje "velike Srbije" i "velike Hrvatske", a na račun muslimana u BiH, tvrdio je američki predsednik Bil Klinton u razgovorima sa najvišim nemačkim zvaničnicima Helmutom Kolom i Gerhardom Šrederom devedesetih godina.

Slodoban Milošević i Franjo Tuđman

Strah Amerikanaca i Nemaca zbog Tuđmanovog i Miloševićevog odnosa vidi se i u depeši iz 1999, u jeku NATO bombardovanja, a šta se navodi u tajnom razgovoru između Klintona i Helmunta pročitajte u Srpskom telegrafu.

Saznajte zbog čega su sprečili Miloševića i Tuđmana da se dogovaraju iza njihovih leđa i kako su uspeli da unište ideju o velikoj Srbiji?

Pročitajte još kojih pet udara čeka predsednika Srbije do jula meseca!

Saznajte sve o skandalu koji trese svet: Kurc bio na orgijama punim droge.

Pronađite i ekskluzivne vesti sa estrade kojih nema u drugim medijima, a u sutrašnjem broju Srpskog telegrafa dobijate na poklon Rijaliti dodatak - sve što ste propustili o učesnicima Parova i Zadruge.

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa
Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Rijaliti dodatka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading