(FOTO) Vesić raskrinkao Đilasove laži o PKB-u

Autor: Republika

Vesti

20.05.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, oštro je reagovao na svom fejsbuk profilu povodom tvita Dragana Đilasa u kojem je optužio vlast da rasprodaje mehanizaciju PKB-a.

RepublikaFoto: Tanjug/Oksana Toskic
Goran Vesić / Dragan Đilas

- Uvek mi je zadovoljstvo da odgovorim Đilasu kada ga uhvatim u nekoj laži, a to se na njegovu žalost događa svaki dan. Danas je Dragan Đilas objavio da PKB prodaje mehanizaciju pokušavajući time da dokaže da novi vlasnici ne žele da se bave poljoprovedom što je laž. Istina je da se prodaje stara mehanizacija PKB koja više nije u voznom stanju, nabavljena pre više decenija. Kao što je istina da su novi vlasnici PKB kupili dva puta više nove i moderne mehanizacije sa kojom se sada obrađuje zemlja PKB. Kako je izgledala ta Đilasova propala mehanizacija, a kako izgleda nova mehanizacija građani mogu da vide na slikama. I da se sami uvere koliko Đilas laže! - napisao je Vesić na svom fejsbuk profilu.

 

 

Vesićeva oštra reakcija usledila je nakon Đilasovog tvita u kojem piše - Posto su ugasili živinarstvo, svinjarstvo i povrtarstvo, smanjili proizvodnju mleka za 12%, otpustili 300 ljudi, RAZVOJ PKBa su nastavili rasprodajom mehanizacije. Bravo Vučiću! Bravo Vesiću!.

 

 

Pogledajte u prvoj galeriji Đilasovu mehanizaciju koja se prodaje, i drugu u kojoj je moderna mehanizacija koja je sada nabavljena.

Đilasova raspala mehanizacija:

Moderna mehanizacija koja je sada nabavljena: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading