Palma: Žena je najvažnija karika u porodici

Autor:

Vesti

20.05.2019

05:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Leskovcu je održana Druga redovna izborna Skupština Aktiva žena Gradskog odbora Jedinstvene Srbije za Leskovac, kojoj je prisustvovalo 500 članica tog tela. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je da JS uvek poštuje žene zalažući se za njihov bolji i ravnopravan položaj u društvu i porodici.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

- Žena je najvažnija karika u porodici, u društvu. Žena je za mene zakon, majka, sestra, ćerka, unuka. U Jagodini imamo primer da od 11 direktora osnovnih škola devet su žene. Ko od žena i majki bolje može da vaspitava decu - istakao je Marković.

Marković je istakao i da Srbija mora da bude jedinstvena po pitanju Kosova i Metohije i da nije važno kako se zove neko ko vodi Srbiju.

- Taj ko danas vodi Srbiju ima poverenje građana Srbije i on se bori da što više dobijemo, a da nam što manje otmu jer mi nikada ništa nismo dali na Kosovu i Metohiji, sve su nam oteli NATO bombardovanjem - kazao je Marković na stranačkom skupu u Leskovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading