Nepodobnu radnicu sklonio Jutkin bratanac? Tvrdi da je sama dala otkaz

Autor: Telegraf, Republika

Vesti

17.05.2019

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor JKP Rasina Brus Ivan Jeličić, inače bratanac Milutina Jeličića Jutke, za medije negirao je navode da je radnica tog preduzeća Vukosava Đokić dobila otkaz. Kako kaže, ona je sama dala otkaz.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Vukosava Đokić

- Gospođa Vukosava je sama tražila da ode, jer ima porodičnih problema. Biće na birou do decembra, kad će dobiti penziju od pokojnog muža. Dobiće i novčano obeštećenje od 220.000 dinara - rekao je Jeličić, i dodao da nijednu ženu niko nikad nije terao da dođe na skup podrške Milutinu Jeličiću.

Kako je on rekao za medije, komunalno preduzeće JKP Rasina, koje vodi od maja 2016. godine, bilo je "kao štala", a njegovim dolaskom je upristojeno.

- Radnici nisu imali opremu, sve je bilo u katastrofalnom stanju. Moja je želja bila da budem tu postavljen na mesto direktora, da sredim preduzeće, s tim moj stric nema nikakve veze - dodaje on.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Brus
Ivan Jeličić

Vukosava nam je ispričala da više nema posao, kao i da su svi bili dobri prema njoj.

- Žao mi je što nemam posao. Sad sam na tržištu. Ja nikome nisam dužna. Svi su za mene dobri. Svi su za mene sjajni. Ja sam dete sa sela, imam malo stoke. Imam sina, dve ćerke i unučiće. Muž mi je umro, stigla me je muka - tužno dodaje ona.

Na pitanje da li je ikada pričala sa Milutinom Jeličićem Jutkom ili sa njegovim bratancem koji joj je bio nadređen, rekla je - Jutka mi ništa nije rekao, nisam ga ni viđala, a njegov bratanac je mnogo dobro dete. Svi šefovi su dobri i kolege su dobre - ponavila nam je Đokić.

Podsetimo, Vukosava Đokić je na  skupu podrške Milutinu Jeličiću, za rekla za medije - rekli su mi da dođemo ovde. Naš šef javnog komunalnog preduzeća, ovde je i direktor naš, da dođemo na ovaj skup danas da podržimo našeg predsednika opštine, što zarađujemo koru leba i parče leba i naš život. Šta da ti kažem dalje, mora se radi. Jeste hladno, ali mora se izdrži -.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading