OVO JE ZA ROBIJU! Šiptarka pokazala fotografiju na kojoj srpski vojnik siluje Albanku, a onda je otkrivena ISTINA koja će vas razbesneti!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.05.2019

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija koju je poslanica terorističke DPK Fljora Brovina pokazala juče u takozvanom prištinskom parlamentu i koja, prema njenim tvrdnjama, predstavlja dokaz slučaja u kojem su pripadnici srpskih snaga navodno silovali jednu Albanku, uopšte nije napravljena na Kosovu već u Iraku, objavio je prištinski sajt Telegrafi.

RepublikaFoto: youtube.com/ Telegrafi Official
Fljora Brovina pokazuje spornu fotografiju

Posle pretrage na Guglu, Telegrafi je došao do zaključka da fotografija koju je Šiptarka pokazala otkriva sumnje da nema nikakve veze sa sukobima na Kosovu, već se odnosi na zločine počinjene u Iraku.

Brovina, poslanica terorističkog DPK Kadrija Veseljija, na  sednici skupštine u Prištini u vreme rasprave o nacrtu rezolucije o osudi genocida koji su navodno počinili pripadnici srpskih snaga i inicijativi za formiranje "tribunala za Srbe", rekla je da su članovi porodice te Albanke bili prisiljeni da gledaju akt silovanja.


Tvrdila je i da je fotografija pronađena na filmu u fotoaparatu jednog pripadnika srpskih snaga.

Fotografija datira iz 2004. godine, Iračani su je koristili u propagandne svrhe, optužujući američke vojnike za silovanja.


U međuvremenu, došlo je do oštrih osuda poslanika i predstavnika civilnog društva, koji su kritikovali Brovinu zbog neetičkog objavljivanja slike žrtve seksualnog nasilja, koja je, prema rečima Brovine, živa.

Telegrafi dodaje da nije uspeo da stupi u kontakt sa Brovinom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

17.05.2019 10:34

Šiptarska majka I političarka... Fuj