Đilas ni šator nije napunio: Na skup mu došlo 30 ljudi

Autor:

Vesti

17.05.2019

05:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas doživeo je totalni debakl jer je juče ispred Predsedništva okupio svega tridesetak pristalica u takozvanoj slobodnoj zoni, koja se nalazi u Pionirskom parku, ispred zgrade Predsedništva, u kojoj je kancelarija predsednika države Aleksandra Vučića!

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Dragan Đilas

Uz Đilasa, u park su došli Marinika Tepić, Borko Stefanović, Janko Veselinović i Marko Bastać. Okupljenima se, umesto Đilasa, obratio predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i najavio da će stanovnici te opštine moći da glasaju na referendumu.

- Građani su dobili priliku da se izjasne o žičari od Kalemegdana do Ušća, trolejbusima i radovima na Trgu republike - istakao je on.

Reagujući na Bastaćevu izjavu, šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković istakao je da je taj referendum protivzakonit, kao i da će odgovarati svi oni koji opstruiraju renoviranje Beograda.

- Grad Beograd će ubuduće moći da podnese tužbu protiv onih koji nanose štetu gradu i sprečavaju radnike da izvode radove. Svako ko to bude planirao u narednom periodu moraće svaku štetu koju načini i da plati. Taj referendum je sitno politikanstvo, kojim pokušava da skrene pažnju na sebe i eventualno prikupi neki glas uoči izbora, kada se budu održavali - rekao je Mirković.

SNS: Maske nindža kornjača za kolege iz SZS

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Aleksandar Mirković juče je spremio neobične poklone za odbornike opozicionog Saveza za Srbiju, kojima, kako je rekao, poklon nije uspeo da uruči jer ponovo nisu bili na svom radnom mestu, za koje redovno dobijaju platu.

- Za odbornike SZS doneo sam maske za nindža kornjače, igračke mini-komandose, komplet saobraćajnih znakova, ali i bonton, da se nauče pristojnom ponašanju i prestanu da maltretiraju radnike. Pokušao sam da dođem do njihove kancelarije, ali bila je zaključna. Na taj način su pokazali da im nije stalo ni do građana ni do grada Beograda - rekao je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

18.05.2019 06:07

Djido je umislio da je Gadafi, fali mu jos samo kamila. Harem kako cujem ima. Salim se, mene satre podsecaju na cirkus, pa je doticnog trebalo jos samo nasminkati za svoju ulogu :)