(FOTO, VIDEO) PAUNE, LOPOVE: Građani Paraćina se okupili i poručili da žele izbore i odgovore na mnoga pitanja!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2019

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj građana okupio se danas u Paraćinu kako bi poručili šta zaista misle o nasilničkoj vlasti Saše Paunovića. Oni su uzvikivali da su ljudi koji su trenutno na vlasti lopovi i tražili izbore na kojima će ih legitimnim putem smeniti.

RepublikaFoto: Republika
Protest građana u Paraćinu

Okupljeni građani obratili su se javnosti saopštenjem u kojem otvoreno pokazuju nezadovoljstvo radom trenutne vlasti, a saopštenje prenosimo u celosti: 

"Okupili smo se danas kako bismo pokazali jedinstvo građana Paraćina. Okupili smo se kako bismo pokazali da je došao kraj bahatoj i nasilničkoj vlasti fašiste Saše Paunovića, da nam je dosta njegovog lopovluka i ucena.

Paunović je opštinu Paraćin pretvorio u svoje privatno vlasništvo i protiv njega su već podnete krivične prijave. Građanima Paraćina je dosta vandalskog ponašanja Saše Paunovića, dosta nam je njegovog fašističkog ponašanja koje je preuzeo od mentora Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića. 

Svi građani Paraćina godinama trpe torturu Saše Paunovića, lopovluk, bahatost i ostaju bez posla, bivajući konstantno izloženi pretnjama Paunovića i njegovih saboraca, dok se oni bogate i baškare. 
Sada je krajnje vreme da pokažemo jedinstvo i da mu stanemo na put i pitamo ga odavde "zašto si Paunoviću uništio ovaj grad koji je nekada bio privredni centar".  On i njegovi saradnici kradu opštinski novac koji pripada svim građanima, lažu građane da će uraditi ulice i obezbediti bolji zivot, a zapravo većinu novca stavljaju sebi u džepove.

Oštetili su budžet opštine od više stotina miliona dinara kroz lizing radne snage, nameštanje tendera malim firmama koje su se obogatile preko noći, opraštanje komunalija svojim partijskim kolegama...
Sada je vreme da takav čovek ode sa vlasti..."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading