Milovanović za Pink: Napad ambasadora Skota na generala Lazarevića je veliko licemerje

Autor: Republika

Vesti

12.05.2019

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović, je tokom gostovanja na televiziji Pink, komentarišući napad američkog ambasadora Kajla Skota na generala Vladimira Lazarevića zato što je predvodio povorku "Besmrtnog puka" na Dan pobede u Nišu, rekao da je reč o velikom licemerju i primeni dvostrukih standarda kad je reč o Srbima

RepublikaFoto: youtube.com/Novo Jutro
Saša Milovanović

- Na tvit post američkog ambasadora Skota, usledila je oštra reakcija javnosti tako što mu je ukazano da oni imaju zločince koje nisu osudili, a koji su ubijali nedužne ljude tokom bombardovanja - rekao je Milovanović.

- To je jedno veliko licemerstvo i jedna velika sramota, da vi dođete u zemlju domaćina, da tako solite pamet i pričate priče o nekakvim zločinima Lazarevića koji je bio ozbiljan vojnik koji je branio svoju zemlju, za razliku od nekih belosvetskih kauboja koji su dolazili i kršeći međunarodno pravo, na koje se gospodin Skot i pozvao, a prekršeno je sve što se može prekršiti u međunarodnom pravu 1999. Izvršili su invaziju na jednu suverenu zemlju sa lažnim povodom, masakrom u Račku - dodao je direktor Srpskog telegrafa.

Milovanović se osvrnuo i na efekte parade u Nišu rekavši da je ona izazvala reakcije zavisti i straha u regionu. - Demonstracija sile Vojske Srbije u vazduhu i na kopnu, opsegom ozbiljnog naoružanja, učinila je da budemo ponosni na svoju državu - rekao je Milovanović i dodao da su čak i Američki mediji govorili o snazi srpske vojske u odnosu na okolne zemlje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading