URNEBESAN SNIMAK! Istaknuti član Vukove stranke bavio se imaginarnim satanistima

Autor: Republika

Vesti

12.05.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Dragoslavić, takozvani operativac iz Zemuna, istaknuti član Narodne stranke, koga je u upadu u zgdradu RTS-a tukao Dragan Đilas, a pre neki dan je na Trgu Republike u napadu na starijeg sugrađanina (68) dobio defanzivni nok-aut, i po ovim slučajevima dobio pažnju javnosti, bavio se imaginarnim satanistima!

RepublikaFoto: www.twitter.com/Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna)
Marko Dragoslavić

- Poštovani i uvaženi gospodine ministre Stefanoviću, i uvaženi pripadnici MUP-a, obaveštavam vas da se ovih dana preko društvenih mreža velikom brzinom širi informacija da će se 30. decembra 2015. godine u Beogradu održati parada pod nazivom "Parada satanista, demona i poklonika ostalih sekti u Srbiji" . Organizator ove parade je Saša Atanacković koji je putem fejsbuka uputio sledeću poruku meni "možeš svom Premijeru da popušiš ku*ac i da ti sv*ši usta, ti si jedno mlado jadno kopile, itekako ćeš da se plašiš svoje senke" . Kao što je opštepoznato, na ovim skupovima se okupljaju i uživaoci narkotika i pripadnici sekti. Gospodine Stefanoviću da li ćete dozvoliti održavanje ove parade, gospodine Stefanoviću zaštitite častan i pošten narod i zapitajte se ko nam truje decu - ispričao je istaknuti član stranke Vuka Jeremića.

Naravno da ni slične parade nije bilo, nego je se očigledno neko našalio sa Dragoslavićem. Međutim on je besmislene navode o nekakvim sektaškim paradama na kojima učestvuju satanisti i narkomani shvatio preozbiljno i uzeo se u obavezu da o tome obavesti ministra policije i pripadnike MUP-a. 

Da nije smešno bilo bi tragično.

Ovakve kadrove u svojim redovima okuplja Vuk Jeremić i njegova klika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading