SPO: Vandali zapalili našu zastavu na Ravnoj Gori

Autor: Tanjug

Vesti

11.05.2019

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski pokret obnove saopštio je da je danas na Ravnoj gori grupa ljuda u majicama s natpisom "Četnici Sever", srušila jarbol i zapalila zastavu te stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/M. KAROVIĆ
Vuk Drašković

Navodi se da je do napada došlo je na imanju Srpskog pokreta obnove, u neposrednoj blizini spomenika generalu Draži Mihailoviću, pošto je bio završen program obeležavanje 78. godišnjice ustanka Ravnogorskog pokreta protiv nacističke okupacije Kraljevine Jugoslavije.

- Pripadnici MUP-a Srbije sprečili su vandalski čin većih razmera, jer su intervenisali i prekinuli agresivno ponašanje grupice izgrednika i očiglednih političkih provokatora, koji su fizički nasrtali na članove SPO - kaže se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljubisa

12.05.2019 17:53

Ravna Gora je srpsko svetiliste a SPO jedina nada Srbije.Stranka cija je sustina ljubav,vera i nada.Drzava mora da kazni vandale koji su palili zastavu SPO-a i srusili jarbol.