Od Čede ništa novo: Što pre dogovor sa Prištinom, što pre u EU i NATO

Autor: Tanjug

Vesti

11.05.2019

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidera LDP-a Čedomir Jovanovića ocenio je danas da Srbija mora ući u Evropsku uniju i NATO i mora se napraviti dogovor sa Prištinom, bez obzira na visoku cenu koju ćemo platiti, jer je taj dogovor prvo u našem interesu.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Čedomir Jovanović

- S druge strane, po svaku cenu moramo sačuvati mir u regionu, a to znači pomoć Bosni i Hercegovini u njenom nastojanju da ostane jedinstvena, reši svoje probleme i krene u EU i NATO, kao i da rešimo svoje nesuglasice sa Severnom Makedonijom, Hrvatskom i Crnom Gorom - saopštio je Jovanović, koji smatra da su to preduslovi za opstanak i razvitak Srbije.

 

 

Prema njegovim rečima, posle svih događaja u Srbiji poslednjih meseci i razvoja situacije u regionu, nacionalizam dobija nove oblike i protagoniste.

Jovanović smatra da alternativa koja treba da zameni takav način razmišljanja pomera dalje granice u većem delu srpske opozicije, koja, prepodne, "navodno napada one koji su osuđeni u procesu ''državnog udara'', a kriju se u Srbiji, čineći nova nedela, a popodne im organizuje skupove podrške".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
smesno

11.05.2019 22:12

Sta Srbija da placa cenu za narastajuci nacionalizam u regionu. Upravo zbog nacionalzma u regionu i jesmo u poziciji u kojoj jesmo i Srbija nista ne mora, Cedice stidi se svojih predaka sto lupas nabuloze. Srbija mora da cuva svoju drzavu, svoje granice, svoj narod, da se razvija a ne da na silu ulazi u drustvo onih koji su 3 puta razarali Srbiju i ubijali srpski narod. Tebi Cedice memoriju neko posteno oprao.