MIHAJLOVIĆ: Građani hoće rezultate, SRS i SZS ponašaju se neodgovorno

Autor: Tanjug

Vesti

10.05.2019

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da između šatora SRS-a u Hrtkovcima i onog koji je postavio Savez za Srbiju u Pionirskom parku nema mnogo razlike, jer se, kaže, i jedni i drugi ponašaju neodgovorno prema građanima.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

Upitana da prokomentariše poslednje uvrede koje joj je uputio lider SRS Vojislav Šešelj, Mihajlović je, na konferenciji za novinare povodom potpisivanja ugovora o privatizaciji "Luke Novi Sad", rekla da je to standardna priča Vojislava Šešelja.

- Kao ni od lidera Saveza za Srbiju, koji žele da dođu na vlast bez izbora, ni od njega ne mogu da se čuju činjenice ni argumenti, niti se vidi briga za građane Srbije - dodala je Mihajlović.

Političarima iz opozicije je poručila da moraju da imaju progaram, jer je to ono što, kaže, građani žele.

- Bilo da je u pitanju Šešelj, Jeremić, Trifunović ili Ðilas, morate imati program. Građani hoće da vide program i hoće rezultat - da vide put, koridor, luku, investiciju, i da mogu da znaju šta ih čeka za pet, deset ili i više godina, da li se Srbija razvija ili ne. To je ono što građani hoće, a sve drugo je za mene neodgovorno - zaključila je Mihajlović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading