(FOTO) Pupovac slikom iz traktora razbesneo hrvatske ekstremiste, evo šta im je poručio

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.05.2019

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj, Milorad Pupovac, posetio je saborske zastupnike te partije u Virovitičko-podravskoj županiji i tom prilikom zabeležio fotografiju iz traktora sa porukom Hrvatima da neće ići tamo gde bi oni želeli.

RepublikaFoto: Tanjug
Milorad Pupovac

Fotografija se pojavila na internet stranici SDSS, a povod za Pupovčevu posetu je  izborna kampanja za Evropski parlament.

On je prilikom posete saborskih zastupnika isprobao jedan od traktora, kojim, kako kaže, namerava uskoro na put, ali ne tamo gde ga "teraju desni ekstremisti, nego u Brisel".


Pupovac se, naime, nedavno osvrnuo na raniju izjavu saborskog zastupnika Hrasta, Hrvoja Zekanovića, kako mu je žao što Pupovac nije 1995. na traktoru pobegao u Beograd, te da treba da pali traktore i ove godine.

Pupovac je poručio da "ako ih budu terali da s traktorima vode kampanju - dopuniće ćirilicu i s traktorima". Ali, dodao je, neće ići u smeru u kojem "oni misle" već u drugom.



"Ako žele da s traktorima uđemo u Brisel, ući ćemo", rekao je Pupovac.

Reagujući na to, Zekanović je izjavio da je "Pupovac sklon kritikovanju svih ostalih i hrvatske države.

- Najavljuje odlazak traktorima u Brisel, a moj mu je savet neka krene što pre i neka tamo i ostane - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading