Evo ko je Marko Dragoslavić, provokator koga je stariji Beograđanin patosirao na Trgu

Autor: Republika

Vesti

08.05.2019

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Dragoslavić (27) iz Beograda već godinama unazad nema pametnija posla, nego ide po gradu i snima klozete, wc šolje, oguljene plafone i zidove, ruinirane zgrade, fekalije, pa čak i kontejnere pune smeća. Nekad se toliko zanese da snima čak i pikavce po ulici. Sve to redovno objavljuje na društvene mreže.

RepublikaFoto: www.twitter.com/Marko Dragoslavic(Operativac iz Zemuna)
Marko Dragoslavić

Odnedavno se angažuje i u opoziciji, pa je tako snimajući u prvim redovima upad opozicije u zgradu RTS dobio šamar direktno od Dragana Đilasa zbog njegove nekontrolisane potrebe da sve snimi kamerom.

KBC Zvezdara je više puta prijavljivala ovog momka koji sebe naziva novinarom i reporterom, jer se konstantno šunjao po prostorijama ove bolnice i slikao bolničke krevete, klozete, pa i ručkove. I to bez ičije dozvole. 

U medijima je završio 2017. godine kada je direktno napao direktora KBC Zvezdara, Petra Svorcana, nakon čega je pokušao da izmanipuliše ceo događaj, tvrdeći da je direktor njega napao i onesvestio. 

Mladić, koji očigledno nema pametnija posla, ovih dana je dežurni i na Trgu Republike, gde stoji i čeka neki upad opozicije i prekid radova, a onda sve to beleži telefonom i objavljuje. 

Pogledajte kako je Dragoslavić zaradio šamar prvo od Đilasa, a danas i od deke na Trgu republike:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading