Ogavne pretnje gospodara Kosova! Veselji načisto poludeo: Kukavice, naći ćemo vas!

Autor: Tanjug

Vesti

06.05.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji tvrdi da je danas i formalno započeo procedure osnivanja međunarodnog tribunala za zločine koje je, kako je rekao, Srbija počinila na Kosovu. On je istovremeno zapretio hapšenjem "kukavicama koje su danas slobodne u Srbiji".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zarežao na Beograd: Kadri Veselji

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je u Prištini u prisustvu predstavnika nestalih, organizacije ratnih udruženja, kosovskog ministarstva pravde, šefova poslaničkih grupa i civilnog sektora u kosovskoj skupštini održan sastanak o formiranju tribunala i da je Veselji u uvodnom obraćanju rekao da je međunarodni sud "preko potreban" kako bi osudio zločine koje je, kako tvrdi, Srbija počinila.

Veselji je naveo da je reč o progonu koji je bio "sličan Holokaustu", poručivši da "Kosovo ne prihvata ćutanje i negiranje" i da će pravda biti zadovoljena.

- Srbija će odgovarati za sve ove žrtve. Naša poruka za zločince i one koji negiraju zločine, kukavice koje su danas slobodne u Srbiji, bićete uhapšeni. Činili ste zločine jer ste kukavice. Bojali ste se sukoba sa Oslobodilačkom vojskom Kosova, pa ste napadali civile. Naći ćemo vas - preti Veselji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading