ČANAK: Jeremić i ekipa su licemeri, navodno brane Kosovo od Vučića

Autor: pink, Republika

Vesti

06.05.2019

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak istakao je da je licemerje to što se Aleksandru Vučiću prebacuje da izdaje Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

Nenad Čanak

On je ukazao da očigledno nekima nije jasno, a da se neki prave da im nije jasno da je pitanje Kosova završeno 1999. 

Problem Kosova je, kaže, eskalirao 1981. godine, a završen je 1999. godine "kapitulacijom koju je potpisao Slobodan Milošević i njegova vlada". 


- Hipokrizija i licemerje je da će pregovori nešto da donesu, šta ima da se pregovara, šta ćemo da ispregovaramo? Nećemo ispregovarati ništa - istakao je predsednik LSV i dodao da upravo zato na sceni vlada "mučenje" u kome opozicija, Jeremić i ekipa navodno brane Kosovo od Vučića. 

Odgovarajući na pitanje zašto predsednika Vučića nazivaju izdajnikom oko Kosova, on je rekao da je to zato što Kosovo služi tome da bude vododelnica. 

- Ko se ne slaže sa nekim, taj je izdajnik, jer je ''izdao Kosovo''. Šta je izdao Kosovo? Kako je izdao Kosovo? To su budalaštine. Predavanje Kosova '99. je bila izdaja - naveo je Čanak. 

Kako će se definisati uzajamni odnosi Prištine i Beograda ostaje da se vidi, kaže Čanak dodajući da se mora završiti tako da se potpiše međunarodni ugovor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading