Sergeje, raspala narkomančino

Autor: Jelena Savić

Vesti

30.08.2017

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Trifunović je raspala narkomančina kojoj mogu da poručim samo jedno - gde te budem video, uši ću ti iščupati, prebiću te kao vola u kupusu!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Glišić oštro na glumca

Ovim rečima predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić uzvratio je na morbidnu glumčevu izjavu da će pišati po Vučićevom grobu, a na koju se, da skandal bude veći, nadovezao i lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković.

* Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković smatra da nema ništa loše u "pišanju po grobovima"?

- Teško je naći pravu reč kojom možete da opišete izjavu kojom se opravdava uriniranje po nečijem grobu, kojim inicijalno i priželjkujete da neko završi u grobu. Očigledno je da Saša Janković vuče velike traume od slučaja ubistva Predraga Gojkovića i da je to zaista čovek koji bi trebalo da zatraži pomoć lekara. Jer kada lider jedne političke stranke tako nešto iznese u javnost, to je, najblaže rečeno, zgražavajuće. Zato mislim da bi Jankoviću najbolje rešenje bilo da potraži stručnu pomoć.

* Tvrdite da je Janković ubica?

- To se verovatno desilo tokom neke igre ili izmotavanja. Znate šta, ubiti čoveka i nositi nekog na duši nije lako i to se najbolje vidi po ponašanju i izjavama koje daje Saša Janković. To su veoma opasni ljudi jer, ko ubije jednom, ubiće opet. A dati vlast čoveku za koga je ubistvo igra vrlo je opasno i građani moraju na najozbiljniji način da analiziraju kome će sutra dati glas: onima koji će ubijati po ulicama i zapišavati nečije grobove ili onima koji generišu mir i stabilnost i čine sve da država bude mirna i stabilna. On i onaj glumac su deo iste ekipe.

* Na kog glumca mislite?

- Na Sergeja Trifunovića, koji je prvi počeo sa zapišavanjem grobova. Ali, ja se rukovodim onom narodnom: prema svecu i tropar, dakle prema čoveku i rečnik. Kad smo već kod Trifunovića, toj raspaloj narkomančini mogu da poručim samo jedno - gde ga budem video, uši ću mu iščupati, bez obzira na krivičnopravne posledice koje nakon toga mogu da uslede. Spreman sam da odgovaram, ali ću ga prebiti kao vola u kupusu. Jer sa raspalim narkomančinama treba kao sa onima u Suvoj reci, lopatom preko leđa dok se ne opamete.

* Janković tvrdi da mu je zbog suprotstavljanja vlasti bilo nemoguće da se zaposli u Srbiji.

- Nije mogao da se zaposli zato što on ne zna ništa da radi, to je jedan potpuno nesposoban čovek koga je služba zavrbovala devedesetih godina kada se to ubistvo dogodilo, zataškala, držala ga kao svoj neki kec u rukavu i sad ga izvukla, misleći da je dobro rešenje za igru koju planiraju u Srbiji.

* Jedini posao koji je mogao da nađe je zatvor u Libanu...

- Zatvor je trebalo da bude njegovo prirodno okruženje još pre 26 godina, kada je u svom stanu, svojim pištoljem, koji je naknadno registrovao, a tada ga je posedovao nelegalno, sa barutnim česticama koje su se našle na njegovim rukama usmrtio svog prijatelja.

* Izgovorili ste teške reči, pogotovu nakon situacije sa gradonačelnikom Subotice?

- Što se Bogdana Labana tiče, njega ću da predložim za unapređenje jer se obračunavao sa kriminalom. U tom snimku Bogdan kaže: "Ne dam vam da kradete, nemojte da me pritiskate". A onda je izgubio kontrolu, pa je bio grub, ali suština je u tome da nije dozvoljavao krađu. Evo, sad vas pitam, kako biste se vi odnosili prema nekom ko želi da zloupotrebi javnu funkciju u nekom gradu i da na osnovu nje pribavi imovinsku korist i krade, a ne možete normalnim ljudskim jezikom da mu objasnite da to ne radi?

* Podržavate Labana?

- Ovde je reč o zameni teza. Vrednost u Srbiji postala je ubiti nekog i pišati mu po grobu, a mana kad nekoga izvređate zato što je hteo da krade. Sve ono što je rekao Bogdan Laban ja ponavljam svim lopovima u ovoj državi, na lokalnom i nacionalnom nivou. Istim rečima, da ga ne citiram. Jer dosta je bilo, narodu je preko glave onih koji koriste funkciju za krađu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading