Zorana odbrusila Vuku: Jeremiću, građani te neće i tu ti stranci ne mogu pomoći

Autor: Tanjug

Vesti

03.05.2019

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas, komentarišući poziv predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića da se u dijalog vlasti i opozicije uključi i međunarodni faktor, da u slobodnoj i demokratskoj zemlji kakva je Srbija, o njenoj budućnosti odlučuju isključivo njeni građani.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

- Ukoliko Jeremić i ostali lideri opozicije ne znaju da je parlament mesto za razgovor, što su im jasno rekli i predstavnici međunarodne zajednice, onda oni istinski ne žele razgovor, ne žele izbore, već nasilno rušenje vlasti na ulici - kazala je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da bi pre nego što krene da traži posrednike u međunarodnoj zajednici za dijalog u kojem nije pokazao želju da učestvuje, Jeremić trebalo da građanima kaže koja je njegova o politika o ključnim pitanjima za Srbiju, jer su oni ti koji odlučuju o njenoj budućnosti. 

- Ako građani ne žele Jeremića i njegove partnere iz Saveza za Srbiju ponovo na vlasti, nikakvi posrednici mu u tome neće pomoći, jer se o tome pitaju građani Srbije - navodi Mihajlovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading