Posle stravične nesreće u Kuršumliji, građani se podigli na noge i uradili nešto neverovatno!

Autor:

Vesti

02.05.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Kuršumlija na nogama! Hiljadu građana potpisalo je peticiju kojom se zahteva da se što hitnije sanira deo magistralnog puta Niš Priština u kuršumlijskoj opštini koji je u nadležnosti Puteva Srbije, zbog sve većeg broja saobraćajnih nesreća.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Put gde je poginulo petoro ljudi

Građani Kuršumlije zahtevaju hitan sastanak povodom lošeg stanja puta i tragičnih događaja na njemu.

U toj molbi se između ostalog naglašava da je ovo jedan od najkritičnijih delova magistralnog puta, koji je istovremeno i najprometniji u Toplici, jer povezuje užu Srbiju sa Kosovom i Metohijom.

- Molimo vas da u što hitnijem roku pokrenete ovo pitanje. Ovaj put koriste i učenici iz dve opštine Prokuplja i Kuršumlije i prava je sreća što je nesreća u utorak bila kada su oni na raspustu, jer bi autobus bio pun đaka - kaže se između ostalog u propratnom pismu koje je poslato ministarki saobraćaja.

Peticiju su potpisivali svi, privatnici, građani, predstavnici svih stranaka i ovo je kako kažu građani Kuršumlije, pitanje koje je za sve podjednako važno i nema veze sa politikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading