Ministar Đorđević dobio titulu počasnog doktora nauka na ruskom Univerzitetu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

30.04.2019

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, svečano je primio titulu počasnog doktora nauka na Ruskom državnom socijalnom univerzitetu u Moskvi, koju mu je uručio rektor Univerziteta, Natalija Počinok, saopštilo je danas Ministarstvo.

RepublikaFoto: Tanjug
Zoran Đorđević

- Titula počasnog doktora nauka predstavlja značajan simbol i potvrdu postignutog napretka u razvoju bilateralne saradnje u socijalnoj sferi, ali i u sferi odbrane i bezbednosti, funkcije koju je ministar Đorđević obavlkao pre trenutne - kaže se u saopštenju.

Nakon što je primio počasni doktorat, Djorđević je održao predavanje studentima na temu odnosa Rusije i Srbije u oblasti socijalne zaštite.

- Zoran Đorđević je prvi ministar u Vladi Republike Srbije koji je postao počasni doktor nauka moskovskog univerziteta i drugi srpski političar, posle predsednika Aleksandra Vučića - navedeno je u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading