Dačić i patrijarh saglasni: Zajednički raditi za dobrobit Srbije

Autor: Republika

Vesti

28.04.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh srpski Irinej služio je danas Uskršnju liturgiju u Kripti hrama Svetog Save na Vračaru u Beogradu na kojoj je prisustvovao i prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Dačić i patrijarh Irineh

Dačić je čestitao Uskrs, najradosniji hrišćanski praznik, patrijarhu srpskom Irineju i svim vernicima koji ovaj praznik slave po Julijanskom kalendaru i istakao da u godini kada slavimo osam vekova postojanja naše Srpske pravoslavne crkve i naše duhovnosti, moramo više nego ikad stati zajedno u odbrani nacionalnih interesa našeg naroda, bez obzira da li živi u otadzbini ili u rasejanju.

Patrijarh srpski Irinej i Dačić su se nakon uskršnje liturgije kucali jajima, gde su se obojca složili da su nacionalni i državni interesi našeg naroda najvažniji bez obzira na versko ili etničko poreklo i da moramo zajednički raditi za dobrobit Srbije i svakog pojedinca u zemlji, zbog sadašnjih i budućih generacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading