(VIDEO) Palma tamanio prasiće i jagnjiće! Vaskršnjom čestitkom zapalio Fejsbuk

Autor: Republika

Vesti

28.04.2019

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Jagodine Dragan Marković Palma čestitao je na Fejsbuku pravoslavnim vernicima Vaskrs urnebesnim video-klipom na kome u društvu familije i prijatelja okreće jagnjiće i prasiće!

RepublikaFoto: facebook.com/Dragan Marković Palma
Dragan Marković Palma

Aktuelni predsednik jagodinske skupštine je, kako kaže, za proslavu Vaskrsa odabrao mesto pored Velike Morave, gde je njegov deda pre pola veka imao vodenicu.

Dok su se na ražnjevima pekli jagnjići i prasići, Palma je patrijarhu Irineju, predsedniku Aleksandru Vučiću, šefu diplomatije Ivici Dačiću i svim građanima čestitao najradosniji hrišćanski praznik, uputivši im jednu važnu poruku.

Svako od nas koji slavi Vaskrs treba da drži do tradicije

Dragan Marković Palma

- Svako od nas koji slavi Vaskrs treba da drži do tradicije. Evo, moja porodica i ja držimo do tradicije naših predaka. Pre 50 godina, ovde pored Velike Morave, moj deda je imao vodenicu i upravo zato mi danas na istom mestu sa našim prijateljima i rođacima pečemo jagnjiće i prasiće za naš veliki praznik Vaskrs. I ne samo da treba da držimo tradiciju, da verujemo u ono što radimo. Moja poruka građanima Srbije, i koji slave i koji ne slave Vaskrs, jeste da nam se deca rađaju. Hristos vaskrse - naveo je Palma u video-čestitki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading