Kena: Ništa nismo dobili bojkotom parlamenta

Autor: Tanjug

Vesti

24.04.2019

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena ocenio je da opozicija napuštanjem parlamenta nije dobila ništa i da to odgovara samo predsedniku Srbije i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću. On je naveo da je bio protiv odluke o napuštanju parlamenta, a protiv toga je, kako je naglasio, i danas.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Radoslav Milojičić Kena

- Imaćemo sednicu poslaničkog kluba, stranačke organe i postaviću pitanje šta je opozicija dobila, šta su dobili građani time što ova tri meseca nismo u parlamentu. Nismo dobili ništa - rekao je Milojičić.

Upitan dokle se stiglo sa ukrupnjavanjem DS-a i da li učestvuje u tim razgovorima, Milojičić kaže da ne učestvuje u pregovorima, ali da razgovara sa poslanicima SDS-a i sa kolegama iz DS-a iz cele Srbije o tome šta bi bilo najbolje. 


- Predlog većine u DS i moj lični je da se s ukrupnjavanjem završi što pre, da se članovi SDS, Nove stanke i Zajedno za Srbiju učlane u DS što pre i da se napravi velika DS - rekao je Milojičić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading