Dačić: Jučerašnji miting pokazao da u Srbiji nema nestabilnosti

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.04.2019

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocenio je večeras da je sa skupa "Budućnost Srbije" u Beogradu poslata poruka da u Srbiji nema političke nestabilnosti.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

Pitanje nestabilnosti u Srbiji, posle loše slike, slike nasilja i nestabilnosti koju su protesti dela opozicije slali, posle jučerašnjeg skupa se više ne postavlja, rekao je Dačić za tv Prva.

Osvrćući se na kritike koje je uputio opoziciji, kaže da na svakom njihovom skupu mogu da se čuju uvrede i pretnje, i smatra da i on ima pravo da iznese svoje političko mišljenje.

- Ovde pričamo o pretnji nasiljem, o tome da nećete ići na izbore nego ćete osvajati vlast na ulici, o pretnji upada u državne institucije, pretnji novinarima i ličnim pretnjama - to nije više politička borba - istakao je Dačić.

Ministar je ocenio i da su političke polemike normalne u višepartijskom sistemu, ali da je ovde reč o tome da li ćemo imati jedan nivo politčke kulture ili će se pribegavati nasilju. 

- Zato sam protiv toga, jer imamo loša iskustva iz prošlosti - izjavio je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading