SRPSKA LISTA: Srbi, masovno izađite na izbore za čelnike opština!

Autor: Tanjug

Vesti

20.04.2019

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Srpske liste pozvali su danas građane da u što većem broju izađu na predstojeće izbore za prve ljude opština sa srpskom većinom na severu Kosova i Metohije, ocenivši da jedinstvo Srba na KiM izaziva nervozu u Prištini.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Igor Simić

U ime Srpske liste za glasove će se na izborima do kojih je ostalo manje od mesec dana, boriti Goran Rakić za gradonačelnika u severnoj Kosovskoj Mitrovici, a za predsednike opština Srđan Vulović u Zubinom Potoku, Vučina Janković u Zvečanu i Zoran Todić u Leposaviću.

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić rekao je za RTS da se na ovim izborima ne osvaja vlast, već se štiti srpski narod. 

- Kada se govori o političkoj aktivnosti ozbiljnih ljudi, mi ne govorimo o kampanji, već o postignutim rezultatima. Na ovim izborima se ne osvaja vlast već se štiti srpski narod - rekao je Simić.

Kandidat za gradonacelnika Leposavića Zoran Todić istakao je da Srpska lista širom Kosova radi za dobrobit srpskog naroda.

- Nema mesta da se naši građani uspavaju, već treba što masovnije da izađu i glasaju i da pokažu koliko im je stalo do države Srbije - naglašava Todić.

On je ocenio da građani moraju pokazati da Priština ne može upravljati sredinama u kojima žive Srbi.

- Jedinstvo kod Srba u Prištini izaziva nervozu, nemaju odgovor na to srpsko jedinstvo jer su navikli da smo mi rascepkani. Niko ne može da bira ko će da predstavlja Srbe na KiM -  rekao je Todić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading