SZS dobio odgovor: Građani pokazali kakvu Srbiju žele

Autor: Tanjug

Vesti

19.04.2019

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrpedsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je da su na skupu “Budućnost Srbije” građani pokazali da su za demokratiju i razvoj, a protiv nasilja i mržnje, da građani žele pristojnu, uređenu i modernu Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/M. MIRČETIĆ
Zorana Mihajlović

- Građani Srbije su danas pokazali kakvu Srbiju žele i da budućnost svoje zemlje vide u miru, razvoju i stabilnosti. Ogroman broj ljudi iz cele Srbije došao je da podrži politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije, koja je politika razvoja, stabilnosti i povezivanja sa svetom, ali i politika koja čuva svoj narod i svoje interese na Kosovu i Metohiji -  navela je Mihajlović u saopštenju.

Ona ističe da je način na koji je protekao skup, poruke koje su upućene i ogroman broj građana koji su prisustvovali, najbolji odgovor liderima Saveza za Srbiju, koji su za danas najavljivali “kraj demokratije” i“sahranjivanje mogućnosti normalnog dijaloga”.


- Građani Srbije su danas na skupu “Budućnost Srbije” rekli jasno i glasno “ne” nasilju, mržnji, blokadama, i potvrdili svoju podršku demokratiji, kao i politici odgovornosti i rezultata, koju predstavlja SNS - rekla je Mihajlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading