OTKRIVAMO, Milošević vodi buran život: Marko ima treću ženu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Milošević u Moskvi živi sa trećom suprugom, koju je upoznao tokom školovanja u SAD.

RepublikaFoto: Printskrin/BK televizija
NOVU ŽENU KRIJE Na oproštaj došao sa ćerkom iz drugog braka

Kako otkriva Srpski telegraf, sin Slobodana Miloševića i Mirjane Marković već nekoliko godina je u braku sa ženom koju je upoznao na školovanju u Americi. On je tada još bio u braku sa drugom suprugom, Ruskinjom, ali je odmah ostavio i počeo da živi sa misterioznom lepoticom.

Prema rečima porodičnih prijatelja Miloševića, svi koji su imali priliku da vide Markovu treću suprugu kažu da je prelepa.

- Marko je za tom ženom potpuno izgubio glavu, pa se u Moskvu vratio zajedno sa njom, rešen da napusti tadašnju suprugu i zajedničku ćerku, što se ubrzo i dogodilo - tvrdi porodični prijatelj Miloševića.

UGOJIO SE I OSEDEO

O turbulentnom ljubavnom životu Miloševića juniora pojavljivale su se mnogobrojne neproverene informacije, a novu priču o njegovoj privatnosti podgrejale su fotografije koje su ovih dana objavljene.

Naime, Marko se prvi put posle 13 godina, kada je viđen u Hagu prilikom preuzimanja očevog tela, pojavio na komemoraciji svojoj majci Mirjani Marković u Moskvi i šokirao izgledom! Od nekada mršavog golobradog mladića ofarbanog u plavo, sin nekadašnjeg prvog čoveka Srbije Slobodana Miloševića nabacio je kilograme, prilično oćelavio i osedeo.

Poslednji pozdrav od DB i posluge

U malobrojnim čituljama od Mirjane Marković dan uoči sahrane oprostio se personal koji je radio u porodičnoj vili Miloševića, ali i pripadnici Državne bezbednosti. Od drugarice Mire oprostili su se Dragan Filipović zvani Major Fića, bivši rukovodilac DB koji je dovođen u vezu sa političkim ubistvima, telohranitelj Saša Rudić, Miša Mrakić, porodični kuvar koji je služio i kod kod Tita i Gadafija...

Da je Marko promenio lični opis, uverili su se svi koji su videli fotografije objavljene na Fejsbuku na kojima u stavu mirno stoji pored majčinog odra. Milošević mlađi otišao je iz Srbije 6. oktobra 2000. godine, samo nekoliko sati posle svrgavanja njegovog oca s vlasti. O njegovom životu nakon bega u Rusiju malo se zna, a njegov lik jedva da se pojavljivao u medijima nakon očeve smrti. Tada je imao svega 32 godine i još je ličio na onog Marka kakvog ga svi pamtimo.

MILICA I RUSKINJA

U to vreme on već nije bio u vezi sa Milicom Gajić, sa kojom ima sina, koji nosi njegovo ime. Navodno je tada bio oženjen Ruskinjom sa kojom je dobio ćerku, koja je u četvrtak u Moskvi prisustvovala komemorativnom skupu i kremaciji svoje bake Mirjane.

Spekulacije o ženidbi ovom Ruskinjom potvrdio je njegov stric Borislav Milošević, inače nekadašnji ambasador Jugoslavije u Moskvi. Slobodanov brat je krajem 2012. u razgovoru za Njujork tajms rekao da čitava porodica živi u harmoniji u ruskoj prestonici i da je Marko oženjen tamošnjom državljankom koju nije imenovao i sa njom ima ćerku. Tada je prvi put neko iz njegovog neposrednog okruženja javno rekao ono o čemu se do tada u javnosti samo nagađalo.

Međutim, i to je postala prošlost jer sada živi u trećem braku, bliski prijatelji Miloševića tvrde, veoma skladnom.

RepublikaFoto: Instagram.com/

LJUBAV MILICE I MARKA

- Milica Gajić je nevenčana supruga Marka Miloševića, sa kojim ima sina Marka, rođenog 1999.

- redovno se pojavljivala na svim manifestacijama sa sinom pokojnog predsednika, ali nikada nije mnogo otkrivala medijima o njihovom ljubavnom odnosu

- spekulisalo se u to vreme da je Marko vara na svakom koraku, ali ona nije govorila ružno o njemu i ostala je uz porodicu Milošević

- posle 5. oktobra 2000. i rušenja Slobodana Miloševića sa vlasti, supruga Mira i sin Marko izbegli su u Rusiju i tada im se brak potpuno raspao

- oni su i dalje u stalnom kontaktu, a Marko Milošević finansijski brine o sinu

- Marko je Milici prepisao porodičnu kuću u Požarevcu

Urna stigla u Srbiju

Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković, supruge nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, stigla je u petak iz Rusije u Srbiju. Po želji porodice, posmrtne ostatke doneo je njihov prijatelj Slobodan Bulatović. Sahrana je u subotu u 15 časova u Požarevcu. Mira Marković preminula je prošle nedelje u 77. godini u Moskvi, usled komplikacija izazvanih upalom pluća, koju je dobila nakon dve operacije.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading