Dragomir Karić o smrti Mire Marković: Mnogo mi je teško, vrlo brzo je otišla

Autor: Tanjug

Vesti

17.04.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir J. Karić, narodni poslanik i zamenik predsednika Pokreta Snaga Srbije - Bogoljub Karić, koji je poslednj osoba iz Srbije koja je videla Mirjanu Marković, rekao je da je ona umrla u bratskoj državi, koja je njoj i njenoj porodici pružila najveće moguće gostoprimstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Dragomir Karić

- Ništa nije slutilo da će se nešto loše desiti. Dogovorili smo se da ćemo se videti u petak, 11. aprila, ali je ona tad već bila u komi. Lekarski izveštaji su bili standardni - da je stanje stabilno i da ide na bolje. Mnogo mi je teško. Vrlo brzo je otišla - kazao je Dragomir J. Karić u emisiji "Telemaster" TV Hepi, navedeno je u saopštenju.

Prema njegovim rečima, pre mesec dana je sve bilo super. 

- Ruka koju je slomila oporavila se. Onda je otišla na pregled, uradili su dve operacije na želucu i tad su nastale komplikacije koje su dovele do upale pluća - objasnio je on.

Navodi da je imala dobru pažnju u Rusiji.

- Ona jeste umrla u drugoj državi, ali u bratskoj državi koja je njoj i njenoj porodici u najtežim trenucima pružila najveće moguće gostoprimstvo koje se nekome može dati - kazao Karić.

 

 

Smatra da je logično da Mirjana Marković bude sahranjena u Požarevcu pored svog muža.

Kaže da je još rano pričati kako su Slobodan Milošević i Mira Marković obeležili živote građana Srbije.

- U svakom slučaju sve one priče o nekim silnim parama, milionima, čiste su izmišljotine. Marko i Mira su živeli skromno u Rusiji. Mira je pisala, Marko radi svoj posao. On tamo ima porodicu, ćerku Mariju od 14 godina - rekao je Karić.

Porodica Milošević će biti nezaobilazna u životu Srbije još dugo vremena zato što istoričari nisu rekli još ništa o ulogama predsednika Slobodana Miloševića i Mirjane Marković, kao predsednice JUL, profesorke, doktora sociologije, pisca, zaključio je Dragomir J. Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading