Liči na dedu? Pogledajte do sada neobjavljenu sliku Titovog unuka, a tek da vidite praunuku!

Autor:

Vesti

17.04.2019

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za razliku od Saše Broz, Titove unuke koja nije krila da je potomak slavnog pretka, njen mlađi brat Andrej nije sklon pojavljivanju u medijima, pa šira javnost nije do danas ni znala kako on zapravo izgleda.

Josip Broz Tito

Naime, unuka Josipa Broza Tita čestitala je 46. rođendan mlađem bratu Andreju na Instagramu i jednom fotografijom otkrila kako izgleda ovaj Titov potomak!

- Srećan rođendan, Andrej i zapamti da imaš najbolju sestru na svetu! Volim te - napisala je Saša objavivši nekoliko zajedničkih fotki, uključujući i one iz detinjstva koje su izazvale veliku pažnju na toj društvenoj mreži.

Andrej se školovao u Moskvi, bavi se konsaltingom i dosad je uspešno bežao od eksponiranja u medijima. Saša, ponosna na brata, voli tu i tamo da ga "pokaže" na mrežama.

 

 

Najčešće su to njihove zajedničke slike iz detinjstva poput one koju je Saša objavila uz crticu da su istu takvu kao novogodišnji poklon dali deda Titu uoči 1978. godine.

Slika dvoje dečice - brata i sestre doživela je neobičnu sudbinu. Iako od detinjstva pamte da je Titu stajala na stolu na Brionima u ramu koji je kupila njihova mama, slika je s ratovima devedesetih jednostavno nestala..

 

Saša na Instagramu objavljuje i slike svoje lepe ćerke Sare, Titove praunuke, koja je po profesiji slikarka.

 

 

Saša se rado priseća detinjstva i kao što vidite na slikama, nije se ni po čemu razlikovala od ostale dece. Svi smo nosili i imali slične cipele, garderobu, ništa posebno... Doduše, to se u to vreme nije ni gledalo ni ko šta ima, ni koliko. Bilo je važno da je čisto i da nije pocepano i to je to...

A evo kako danas izgleda Titov sin Miša sa unukom Sarom...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading