Brnabić o fikusima: Ozbiljno dobra fora

Autor: Tanjug

Vesti

27.08.2017

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić podelila je danas na svom nalogu na Tviteru tekst satiričnog sajta Njuz.net o tome da ona navodno predlaže da se "kasarne ukrase fikusima, kako bi se ojacao kult premijera" i ocenivši da je reč o "ozbiljno dobroj fori" i "kritici s puno duha".

RepublikaFoto: Tanjug
Ana Brnabić: Dobra fora

- Dobro je smejati se na svoj račun, a ovo je ozbiljno dobra fora njuzneta. Kritika sa puno duha - navela je Brnabić.

NJuz.net je nedavno objavio tekst u kojem se našalio da je Brnabić izjavila da bi u kasarne, osim fotografija predsednika Aleksandra Vučića, trebalo staviti i fikus, kako bi se kod vojnika ojačao kult premijera.

Otkako je izabrana za predsednika Vlade Srbije, mogle su se čule tvrdnje da će ona na toj funkciji biti "fikus", "marioneta" ili "novi Mirko Cvetković", pošto je sva moć na Andrićevom vencu.

Sajt Njuz.net se, takođe, našalio navodeći da Brnabić "smatra" da je "stavljanje Vučićevih slika dobra polazna osnova za jačanje državnih simbola, ali da nikako tu ne treba stati".

Autor teksta izmislio je i izjavu premijerke da "treba imati u vidu da predsednik Srbije nije jedina odgovorna funkcija u zemlji i da ne treba zanemariti ni ostale institucije, kao recimo funkciju premijera koja je takođe važna, na neki način".

"S tim u vezi predložila bih da se u sve kasarne i državne institucije pored Vučićeve slike ubaci fikus koji bi simbolizovao funkciju premijera", navodno je "rekla" Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading