Srpska lista: Rada Trajković i Đilasov zavez rade protiv nas

Autor: Tanjug

Vesti

11.04.2019

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista saopštila je večeras da je očigledno da je Ðilasov savez krenuo u kampanju za lokalne izbore na severu KiM brutalnim napadom na Srpsku listu, uz, kako navode, izmišljotine koje se mogu čuti samo od Rade Trajković i onih predstavnika Albanaca koji žale što nisu uspeli da i na severu sprovedu svoj plan etničkog čišćenja srpskog naroda.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Navodeći da Trajković nastavlja da "za ko zna čiji račun" vređa, omalovažava i etiketira članove Srpske liste, ali i medijske radnike, direktora Kancelarije za KiM Marka Ðurića kao i predsednika Aleksandra Vučića, SL ističe da nju ne podržava nijedan Srbin sa KiM.

- Uvrede kojima se Rada Trajković služi su izgleda njena ulaznica u Savez Ðilasa, Jeremića i Obradovića, koji se trude da od nje naprave predstavnika Srba sa Kosova i Metohije, iako nju i njenu destruktivnu politiku ne podržava nijedan Srbin sa Kosova i Metohije - navodi SL.

SL ističe da ona može da predstavlja samo sebe, "eventualno svoju porodicu ili stanare svoje zgrade na Savskom vencu u Beogradu, pošto na Kosovo i Metohiji dolazi isključivo turistički".

- Napadi albanskih političara i Rade Trajković prema Srpskoj listi potvrđuju da će kampanja za lokalne izbore na severu KiM biti prljava sa ciljem blaćenja svega srpskog što nije spremno da pogne glavu pred onima koji žele Kosmet bez Srba - zaključila je Srpska lista.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading