Počinje turneja DJ Žeksa: Mitrović preduzeo sve mere za organizovanje žurke ispred Skupštine!

Autor: Republika

Vesti

10.04.2019

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je i najavio u ponedeljak na svom Twitter nalogu, vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović preduzeo je sve neophodne mere kako bi pod imenom di-džej Žeks već u subotu započeo turneju "STOP VIOLENCE, JUST LOVE".

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Mitrović

Željko Mitrović ispoštovao je u potpunosti proceduru predviđenju za organizovana okupljanja, te je Ministarstvu unutrašnjih poslova uputio zahtev za odobrenje događaja "STOP VIOLENCE, JUST LOVE", koji je predviđen da se održi u subotu 13. aprila  u periodu između od 17 do 22 časa na prostoru ispred Skupštine grada Beograda.

Događaj "STOP VIOLENCE, JUST LOVE" organizovan je kao muzički nastup di-džej Žeksa, koji je protekle subote napravio odličnu atmosferu na žurki za svoje zaposlene i protestante, koji se ipak nisu pojavili. Pored muzičkog seta di-džej Žeksa, predviđeno je da ovaj događaj upotpune dve baletske grupe i više desetina animatora.

Predviđeno je da na događaju bude instalacija od pet šleperskih prikolica - dve će biti korišćene za zvučne stubove, jedan za nastup di-džej Žeksa jedan za produkciono-reportažne kapacitete i jedan za agregatsko postrojenje.

RepublikaFoto: Promo foto
TV Pink

Kako je Željko Mitrović naveo, ovaj događaj ima za cilj da okupi mlade ljude koji su spremni da izraze svoj protest protiv siledžijstva i svakog oblika nasilja u društvu, a u zahtevu Ministarstvu unutrašnjih poslova stoji i da se kao organizator obavezuje da će predmetni događaj prijaviti svim potrebnim organizacijama za kolektivnu zaštitu prava muzičkih autora i izvođača, kao i da će pruzeti sve neophodne mere, radi zaštite svih učesnika, prisutnih posetilaca i angažovane tehnike.

Da je uputio zahtev za odobrenje organizovanog okupljanja na događaju "STOP VIOLENCE, JUST LOVE", Mitrović je objavio na svom Twitter nalogu.

- Uz poštovanje svih propisa, uputili smo zahtev MUP-u za organizaciju dogadjaja STOP VIOLENCE, JUST LOVE! Izabrali smo lokaciju ispred Skupštine grada, da ne bi bilo da krademo goste! Pobednik je onaj ko skupi više ljudi, mi ne dovozimo nikoga, nudimo samo ljubav umesto nasilja! - napisao je Željko, a u tvitu pre toga objasnio je kako će izgledati njegov nastup:

- Od pet šlepera u subotu, ja ću svirati na plavom koji ce biti bez rufa, dva ce biti za zvučne stubove, jedan reportažni i jedan agregatski. Dobra muzika, ljubav ,dance devojke i baloni! STOP VIOLENCE, JUST LOVE!

Podsetimo, kao odgovor na nedolazak predstavnika opozicije na najavljeni protest prošle subote ispred zgrade TV Pink, Željko Mitrović je u ponedeljak na svom Twitter nalogu,objavio deo svog di-džej seta i najavio turneju pod sloganom"Stop nasilju, samo ljubav".

- DJ ŽEX se sprema na turneju STOP VIOLENCE JUST LOVE, upravo se spremaju posebni kamioni za oko 500 000 w snage sto je 9db vise nego pred Pinkom! Kad neće breg Muhamed onda će Muhamed bregu! - napisao je tada Željko, a sada je dokazao da je veoma ozbiljan u nameri da zaista i započne turneju.

S obzirom na to da je prvi nastup naišao na sjajne reakcije na svim društvenim mrežama, nadamo se odobrenju za organizovanje događaja "STOP VIOLENCE, JUST LOVE" kako bismo se zajedno sa di-džej Žeksom i ove subote odlično proveli ispred Skupštine grada Beograda i zajedno poslali poruku protiv nasilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading